Bộ đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 8 năm học tập 2020 - 2021 là tư liệu tham khảo dành cho quý thầy gia sư và các em học sinh.

Bạn đang xem: Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 8 môn tiếng anh

Đây là đề kiểm tra quality đầu năm lớp 8 nhằm mục đích đánh giá unique học sinh. Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn giờ Anh lớp 8 có 4 đề bao gồm đáp án chi tiết kèm theo sẽ giúp các em học sinh ôn tập các dạng bài xích tập tiếng Anh sẵn sàng cho bài thi khảo sát chất lượng đầu năm. Nội dung chi tiết mời các bạn tham khảo và x-lair.com tài liệu tại đây.


Bộ đề thi khảo sát đầu năm mới môn Anh lớp 8 năm 2020 - 2021

Đề thi khảo sát quality đầu năm môn giờ đồng hồ Anh lớp 8Đáp án đề thi KSCL đầu năm mới môn giờ đồng hồ Anh lớp 8

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn giờ đồng hồ Anh lớp 8

Đề khảo sát Tiếng Anh lớp 8 - Đề 1

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1pt)

1.

A. Here

B. Spend

C. Well

D. Very

2.

A. Lakes

B. Fields

C. Forests

D. Deserts

3.

A. Children

B. Chicken

C. School

D. Cheap

4.

A. Played

B. Liked

C. Watched

D. Finished

II. Choose the best answer (2pts)

1. Hoa lives here và ……………..do I

A. So

B. Too

C. Either

D. Neither

2. Hoa …………………. A big cake last night

A. Made

B. To lớn make

C. Makes

D. Making

3. He runs very ……………………….

A. Quick

B. Slow

C. Slowly

D. More slow

4. Lan is a …………. Singer.

A. Slowly

B. Well

C. Good

D. Goodly

5. My birthday is ……………………… May 26

A. In

B. For

C. On

D. At

6. My mother doesn’t like watching TV. My father doesn’t,………………..

A. So

B. Too

C. Either

D. Neither

7. Would you like ..................... Badminton?

A. To play

B. Playing

C. Play

D. Played

8. Jane is ..... Than Hoa

A. Older

B. The most old


C. As

D. More old

III. Give correct tense of the verb. (2pts)

1. I (not meet ) …………………… Nga yesterday.

2. She ( go ) …………………… out with her sister last night.

3. An likes ( ride) …………………… a xe đạp in the morning.

4. Hoa could (sing) …………………… a tuy vậy well

IV. Match the sentences in column A with the sentences in column B (1mark)

AB

1- What subject bởi you like best ?

2- Would you like to have a drink ?

3- Let’s go out.

4- What did you vày last night?

a -Yes, I’d love to.

b - It is English

c - Good idea.

d -I did my homework.

V. Read the paragraph, then do the tasks given below. (2.0 pts)

Dr. Tía is a dentist at quang đãng trung school. He looks after all student’s teeth. His office is clean and he always wears his uniform. He always washes his hands after each student leaves. Many students are very scared when they came lớn see him, but he is a kind man. He explains what will happen.He tells them to lớn look after their teeth. So the children aren’t afraid.

A. T/F sentences. (1pt)

1. _______ Dr. Bố is a doctor at quang trung school

2. _______ He is a kind man.

3. _______ Many students are very scared when they came khổng lồ see him

4. _______ His office is very dirty


B. Answer the questions: (1pt)

1. What does Dr. Bố do?

->......................................................................

2.What does he tell them?

->......................................................................

Đề khảo sát Tiếng Anh lớp 8 - Đề 2

A. TRẮC NGHIỆM: (4 ms)

I/ Choose the best answer (A,B,C or D) khổng lồ fill in the blanks. (2 ms)

1/ nam will ___________ a good student.

A. Am

B. Is

C. Are

D. Be

2/ These girls ___________ rope now.

A. Skipping

B. Are skipping

C. Are skip

D. To skip

3/ Hoa is ___________ student in my class.

A. Good

B. Better

C. The best

D. Best

4/ ___________ vì chưng you go to school? Five days a week.

A. How often

B. How far

C. How long

D. How many

5/ What would you like ___________ breakfast?

A. In

B. On

C. For

D. At

6/ I’d like ___________ cup of tea, please. Here you are.

A. A

B. An

C. Some

D. Any

7/ My father ___________ khổng lồ the beach yesterday.

A. Go

B. Went

C. Is going

D. Goes

8/ He ran very___________ .

A. Quick

B. Slow

C. Quicker

D. Quickly

II/ Read and kiểm tra the True (T) or False (F ) statements. (1m)

9/ People had TV sets thirty years ago. .............

10/ Ho đưa ra Minh was born in Kim Lien in 1890 .............

III/ Match a question in A with its response in B. (1m)

AB

11/ What did you bởi last night?

12/ Who did Mai go lớn the cinema with?

13/ What would you like?

14/ Why didn’t you come there?

a. I’d like some chicken & rice.

b. I am tired.

c. Some friends.

d. We stayed home and read books.

e. Because I was busy.

B. TỰ LUẬN: (6ms)

I/ READING: Read the passage & answer the questions. (2 ms)


There is only one disease called common: the common cold. We gọi it the common cold because every year millions of people catch it.

Everybody knows the symptoms: a runny nose, a slight fever, coughing and sneezing. It is very unpleasant, but nobody knows a cure.

How can you help prevent a cold? Eat well, exercise and you will be fit và healthy.

15/ Is there only one disease called common?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16/ Why bởi vì we hotline it the common cold?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

17/ What are the symptoms of the common cold?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

18/ How can you help prevent a cold?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

II/ LANGUAGE FOCUS: Complete the sentences with the correct form of the words in brackets. (2 ms)

19/ I’d lượt thích (tell) . . . . . . . . . . . You something about myself.

20/ Lan’s family always (watch) . . . . . . . . . . . . TV in the evening.

21/ You should (finish) . . . . . . . . .. . . Your homework before watching TV.

22/ Most people in cả nước (not have) . . . . . . . . . . . . TV sets many years ago.

IV/ WRITING: Write a paragraph about Nam, using the information in the box. (2 ms)

00. Name: Nguyen Van nam giới / Age: 14

23/ Appearance (diện mạo): tall, thin; short black hair.

24/ Characters: sociable, generous, kind

25/ Address: 23 Nguyen Du street, Ho đưa ra Minh city.

26/ Family: mother, father, younger sister-Lan.

Đáp án đề thi KSCL đầu xuân năm mới môn giờ Anh lớp 8

Đáp án đề điều tra Tiếng Anh lớp 8 - Đề 1

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1pt)

1. A.

2. B

3. C

4. A.

II. Choose the best answer to fill in the blank. (2pts) (Chọn câu trả lời đúng)


1. A.

2. A

3. C

4. C


5. C.

6. C

7. A

8.A


1. B

2. A

3.c

4.d

V. Read the paragraph, then do the tasks given below. (2.0 pts)

A. T/F sentences. (1pt)

1. F

2. T

3. T

4. F

B. Answer the questions: (1pt)

1. Dr. Tía is a dentist at quang đãng trung school

2. He tells them khổng lồ look after their teeth

VI. Rewrite the following sentences without changing their original meanings, using the given words. (Viết lại câu làm thế nào cho không đổi nghĩa theo gợi ý) (2.0pts)

1. How does Mrs Quyen go to work ?

2. How long is this table?

3. Let"s play soccer

4. So bởi vì I

Đáp án đề khảo sát Tiếng Anh lớp 8 - Đề 2

A. TRẮC NGHIỆM: (4 điểm)

I/ 2 điểm (mỗi câu chọn đúng được 0,25 điểm)

Câu12345678
Đáp ánDBCACABD

II/ 1điểm (mỗi câu đúng được 0,5 điểm):

9. F (Few people) 10. T

III/ 1điểm (mỗi câu đúng được 0,25 điểm):

11 - d;

12 - c;

13 - a;

14 - e

B. TỰ LUẬN: (6 điểm)

I/ READING: 2 điểm (mỗi câu đúng được 0,5 điểm)

15/ Yes, there is.

16/ Because every year millions of people catch it.

17/ They are : runny nose, slight fever, coughing và sneezing.

18/ Eat well, exercise and you will be fit and healthy.

Xem thêm: Lập Dàn Ý Giải Thích Câu Tục Ngữ Lá Lành Đùm Lá Rách Năm 2021

II/ LANGUAGE FOCUS: 2 điểm (mỗi câu đúng được 0,5 điểm)

19/ lớn like

20/ watches

21/ finish

22/ didn’t have

III/ WRITING: 2,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 điểm)

(00) His name is Nguyen Van Nam & he is fourteen years old. (23) He is tall, thin and has short black hair.(24)He is sociable, generous & kind. (25) He lives at 23 Nguyen Du street in Ho đưa ra Minh city (26) with his mother, father & his younger sister-Lan.