Bạn sẽ xem bản rút gọn gàng của tài liệu. Coi và tải ngay phiên bản đầy đầy đủ của tài liệu tại phía trên (479.92 KB, 9 trang )




Bạn đang xem: Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn tiếng anh

Trang 1 Trường trung học cơ sở ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

MÔN: tiếng Anh 7 (Thời gian làm cho bài: 60 phút) Name:………..

Class:…… Mã Đề 1

I. Circle the best answer: (10 0,25 = 2,5 mks)

1. What will you ………. During your vacation?

A. Vì chưng B. Does C. To vày D. Doing 2. How far is it……….here to lớn your house?

A. In B. From C. At D. Khổng lồ 3. Would you like………. Breakfast with eggs?

A. Have B. Lớn have C. Having D. Has 4. My birthday is on……….of May.

A. Nine B. The nine C. Ninth D. The ninth 5. They……….with us to the museum next week.

A. Not will go B. Won’t go C. Won’t goes D. Doesn’t will go 6. “……….will clean our room tomorrow?” - “Quan and Ba”.

A. Who B. When C. Where D. What 7. She……….a birthday tiệc ngọt on Saturday, October, 12th.

A. Having B. Will having C. Be having D. Is having 8. I always go khổng lồ bed early, but I ……….get up early.

A. Am not B. Ever C. Never D. Not 9. There’s nothing in the refrigerator. Let’s ………. Khổng lồ the market.

A. Lớn go B. Go C. Going D. Goes 10. Lan’s new school is ……….than her old one.

A. Small B. Smallest C. The smaller D. Smaller

II. Hóa trang the questions for the underlined words và phrases: (5 0,5 = 2,5 mks)

1. She is practicing the piano at the moment.

-> ……….………? 2. I & my friends usually play soccer after school

-> ……….………? 3. Minh goes swimming three times a week


(2)

Trang 2 4. The children are in the library now.

-> ………..………? 5. They are going khổng lồ buy a new house.

-> ……….………?


III. Read the x-lair.com, then answer the questions below: (10 0,25 = 2,5 mks)

Huong lives in the đô thị with her parents và two brothers. She lives at 14 Nguyen Tri Phuong Street. Her telephone number is 8 745 736. On her next birthday, May 2nd, Huong

will be fifteen years old. She will have a small các buổi party for her birthday. She will invite some of her best friends to her house. They will eat cake & sweet. And they will have a lot of fun. The buổi tiệc ngọt will start at five o’clock and finish at nine.

1. What is Huong’s address?

->………..……….………..………

2. Who does she live with?

->………..………….………..………

3. What’s her telephone number?

->………..………….………..………

4. How old is she now?

->………..………….………..………

5. What’s her date of birth?

->………..………….………..………

6. Will she have a big party for her birthday?

->………..………….………..………

7. Who will she invite?

->………..………….………..………

8. What will they eat?

->……….………..………

9. Will they have a lot of fun?

->……….………..………

10. How long will the buổi tiệc ngọt last?

->……….………..………


(3)

Trang 3 1. Any / have / doesn’t / in / friends / she / Ha Long.

-> ………... 2. With / her / lives / Hoa / Ha Noi / uncle & / in / aunt /

-> ………... 3. Does / swimming / brother / so / và / younger / lượt thích / my / I.

-> ………... 4. This / refrigerator / you / a / better / than / vì / have?

-> ………... 5. Stronger / one / than / is / no / group / that / Thang / in.

-> ………...


(4)

Trang 4 ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM CHẤM BÀI KHẢO SÁT

MÔN: TIẾNG ANH LỚP 7

I. Circle the best answer: (10 0,25 = 2,5 mk

II. 3d the questions for the underlined words and phrases: (5 0,5 = 2,5 mks) 1. What is she doing at the moment?

2. When vì chưng you and your friends usually play soccer? 3. How often does Minh go swimming?”

4. Where are the children now? 5. What are they going to lớn buy?

III. Read the x-lair.com, then answer the questions below: (10 0,25 = 2,5 mks) 1. Huong’s address is 14 Nguyen Tri Phuong Street.

2. She lives with her parents & two brothers.

3. Her telephone number is 8 745 736.

4. She is fourteen years old now.
5. Her date of birth is May 2nd .

6. No, she won’t. She will have a small party for her birthday. 7. She will invite some best friends.

8. They will eat cake and sweet.

9. Yes, they will.

*10. The buổi tiệc nhỏ will last four hours.

IV. Re- oder the words to lớn make meaningful sentences: (5 0,5 = 2,5 mks) 1. She doesn’t have any friends in Ha Long.

2. Hoa lives with her uncle và aunt in Ha Noi. 3. I like swimming and so does my younger brother. 4. Bởi vì you have a better refrigerator than this?

5. No one in that group is stronger than Thang.

The over


(5)

Trang 5 Trường thcs ……… ĐÒ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

MÔN: giờ Anh 7 (Thời gian làm cho bài: 60 phút) Name:………..

Class:……
Mã Đề 2

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D. I.Phonics (1.0 p)

A. Sheep B. Street C. See D. Beer A. Agree B. Deer C. Tree D. Không tính tiền A. They B. Grey C. Obey D. Key A. Win B. Miss C. Kite D. Him A. Magazine B. Live C. Give D. Twin

1. 2. 3. 4. 5.

II. Reading (2.0 ps)

Read the x-lair.com carefully then answer the questions:

There’s a new student in class 7A. Her name is Hoa. She is from Hue. She doesn’t live with her

parents. They still live in Hue. She is staying with her uncle và aunt in Ha Noi, on Phan Dinh

Phung Street. Ha Noi is bigger và noisier than Hue.

Her house is not very far from school, about one kilometer, so she often walks to school. Her

new school is also bigger than her old school in Hue. It has a lot of students. Hoa doesn’t have

any friends in Ha Noi because she is a new comer. She has a lot of friends in Hue. She isn’t

happy because she misses her parents and friends in Hue.

1. Where is Hoa

from? 1……… 2. Who is she

staying with ? 2……… 3. Does she have a

lot of friends in Ha Noi?


(6)

Trang 6 4. Is Hoa a new

comer in Ha Noi? 4……… 5. Why isn’t Hoa

happy? 5……… III. Use of language

Choose the word or phrase (A,B, C or D) that best fits the blank space in each sentence (2.0 ps)

1……..is it from your house to school? About 2 kilometers.

A. How long B. How far C. How often D. How tall

2. Minh ……..television every day


A.watches B. Watch C. Watching D. Watched 3.I lượt thích swimming, và ………does he.

A. So B. Too C. But D. Also

4……….. Is your telephone number?

A. Why B. When C. How D. What

5. Will he come here?

A. No, he won’t. B. No, he doesn’t. C. No, he isn’t. D. No, he wasn’t. 6. They live …….. 22 Tran Phu street

A.at B. In C. For D. On 7. How …… students are there in your class?

A. Much B. Any C. Many D. Some

8. Tam ………….now.

A. Listen to music B. Is listening to lớn music

C. Listens lớn music D. Will listen khổng lồ music

9. He ……….next week.

A. Visit his friends B. Visits his friends


C. Will visit his friend D. Visited his friends

10. Your house is …………..than my house.


(7)

Trang 7 IV. Give the correct form of the verbs ( 2 ps )

1. Lan ( go ) ………….. Khổng lồ school everyday.

2. He ( visit ) ……….. Hue next month.

3. What ( be ) …………. His name?

4. My mother và my father ( be ) …………. Teachers.

5. We (play)……….badminton at the moment.

V. Writing (3.0 ps)

Use the information given khổng lồ write about a student. (1,5 ps) 1. His / name /

Minh. 1……… 2. He / live /

Vinh Hong commune.

2………


3. He / student /

class/ 7A. 3……… 4. His / telephone

number/

4………

5. He/ learn/

English / now. 5……… VI. Make questions for the underlined words.( 1,5 pts.)

1. She listens to lớn music twice a week.

1……………

2. I need five kilos of rice

2……………

3. Yes. I lượt thích cold drink 3……………


4. It’s hot in the summer 4……………

5. I’ll be 14 years old on my next birthday

5…………….

.


(8)

Trang 8 HƯỚNG DẪN CHẤM KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 7

Questions Answer keys Points

I.

Phonics(1 p)

1. D. Beer

2. B. Deer

3. D. Key

4. C. Kite


Xem thêm: Ngày Xưa Con Ngây Thơ Con Không Nhận Ra Tình Thương Của Mẹ, Nước Mắt Của Mẹ

5. B. Live

0,2 for each right answer II. Reading (2 ps)

Read the x-lair.com carefully then answer the questions (2 ps) 1. Hoa is from Hue./ Hue

2. She is staying with her uncle & her aunt./ her uncle and her aunt.

3. No, she doesn’t./ No.

4. Yes, she is./ Yes.

5. (She isn’t happy) because she misses her parents & friends in Hue.

0,4 for each right answer


III. Use of language (4 ps)

A. Choose the word or phrase( A, B, C or D) that best fits the blank space in each sentence. (2 ps)

1. B 2. A 3. A 4. D 5. A

6. A 7. C 8. B 9. C 10. B

B. Give the correct khung of the verbs. ( 2 ps ) 1. Lan goes to lớn school everyday.